Over

Big Dutch Events verzorgt al een aantal jaren mensen die op evenementen diverse taken vervullen.

 

 

  • Co√∂rdinator.

dit is een persoon die verschilde taken kan coördineren ook al u een grote groep mensen van ons heeft komt deze altijd mee dit is voor u makkelijker want u heeft maar 1 persoon waar u alles aan uitlegt en deze zorgt dat de groep de taak dan goed uitvoert verder kan u daar ook gewoon gebruik van maken want deze mensen zijn gewent om andere mensen aan te sturen en dit is voor u als organisator van het evenement ook wel weer een geruststelling.

  • Chauffeurs.

dit zijn mensen die verzorgen mensen voor u transport of het nu materiaal of mensen zijn dit maakt niet uit.

onze chauffeurs doen ook VIPs rijden en als u dan wil gaan onze mensen ook allemaal netjes gekleed.

  • Landelijk bevoegde verkeersregelaars.

dit zijn mensen die een opleiding hebben gehad en dit werk dus bijna dagelijks doen deze dienst doen wij inhuren maar door dat een aantal van onze mensen deze opleiding ook hebben gedaan en daar dus ook werkzaam in zijn kunnen wij dit goed voor u verzorgen als u hier meer over wil weten neem dan contact op met ons en dan doen wij dit zo spoedig mogelijk aan u laten weten wat daar de kosten van zijn.

doet u dit pas op het laatste moment kunnen wij ook niet kijken voor een mooie prijs dit komt door de snelheid waar het bedrijf dan ook hun inzet voor moeten doen.

  • Toezichthouders.

hier bij moet u denken aan mensen op parkeerterrein of bij poorten of entree van het evenement, Het is geen beveiliging als u daar maar aan denkt.

  • Beveliging.

wij hebben contacten met diverse bedrijven via daar kunnen wij dus ook de beveiliging van u evenement verzorgen.

  • Overige taken.

hier bij kunt u denken aan mensen die helpen bij het opbouwen of afbreken van het evenement of mensen die in de horeca kunnen helpen, als u hier iets voor wil hebben moet u het altijd wel op tijd laten weten.

wilt u meer weten neem dan gewoon contact met ons op en in overleg kunnen wij met u samen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact gegevens

+31 (0)84-8706453

 

Fax: +31 (0)87-7848197

 

info@big-dutch.nl